Escape games online

Speel gratis of betaalde escape games

Adverteren?

Gratis escape game plaatsen

Heeft u een escape game die gratis is voor bezoekers? Dan plaatsen we gratis een vermelding op onze website (onder voorbehoud dat de escape game aansluit bij de doelgroep en content van escapegamesonline.nl, dit ter beoordeling aan de medewerkers van Escapegamesonline.nl).

Meld uw game gratis aan via het formulier onderaan deze pagina.

Betaalde escape game plaatsen

Heeft u een escape game waar bezoekers voor moeten betalen? Ook dan plaatsen we uw escape game graag op onze website. Een vermelding zonder link naar uw website is kosteloos. Wanneer u een link naar uw website wilt dan doen we dat bij voorkeur op affiliate-basis. Meld uw escape game hieronder aan dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Escape games online adverteren

Leads/sales voor bedrijfsuitjes ontvangen

We spreken regelmatig organisaties die een partij zoeken om hun bedrijfsuitje te organiseren. In afstemming met de aanvrager verwijzen wij hem of haar graag door naar de meeste geschikte partner.
Kunt u online bedrijfsuitjes verzorgen en heeft u interesse om leads af te nemen? Gebruik dan dit kortere contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

  Wat is uw naam?


  Uw e-mailadres


  Uw telefoonnummer

  Wat is de naam van de online escape game?


  Wat is de URL van de escape game?

  Hoe lang duurt de escape game ongeveer?

  Met hoeveel spelers is het spel tegelijk te spelen?


  Wat is het verhaal van de escape game?

  Welke afbeelding kunnen we gebruiken voor de promotie van de escape game?

  Is uw escape game gratis te spelen of moeten spelers ervoor betalen?

  Wat zijn de kosten van de escape game voor deelnemers?

  Wat zijn de kosten van de escape game voor deelnemers?

  Na het insturen van uw aanmelding proberen wij deze zo snel mogelijk te controleren. Een aanmelding biedt geen zekerheid dat de escape game op onze website wordt geplaatst. We controleren of de game aansluit bij de doelgroep en inhoud van Escapegamesonline.nl. E.e.a. ter beoordeling aan de medewerkers van Escapegamesonline.nl