Het Hoogeboom Mysterie

Het Hoogeboom Mysterie

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Deze betaalde online escape game wordt met name veel ingezet door onderwijsinstellingen en bedrijven om hun leerlingen en collega’s toch een leuke (kennismakings-) activiteit aan te bieden.

Het verhaal

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

De kosten en tijdsduur

Het spel duurt ongeveer 1 uur en is zowel in het Engels als Nederlands te spelen. De kosten van het Hoogeboom Mysterie bedragen €9,75 euro per team (prijswijzigingen voorbehouden, de prijs op de website zelf is natuurlijk leidend).

Reserveren

Omdat je tijdens het spel begeleid wordt door een spelbegeleider is het wel noodzakelijk om een tijdstip te reserveren.

Online bedrijfsuitje organiseren?

Laat je door ons helpen. We denken graag (gratis) met je mee om een vrijblijvend een geschikt online (bedrijfs)uitje te vinden dat bij jullie wensen past.
Heeft u hulp nodig bij het selecteren van een leuk online bedrijfsuitje?
Neem dan hier contact op!

Gerelateerd

Camping Hogenood

Camping Hogenood

Escape from Mibo Island

Escape from Mibo Island

4real The Game

4real The Game

Follow The Money

Follow The Money

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *