Escape games online

Speel gratis of betaalde escape games

Online bedrijfsuitjes & teambuilding

Online bedrijfsuitjes voor teambuilding of vrijdagmiddagborrels worden steeds normaler. Daarom zien we steeds meer online escape games verschijnen die als doel hebben om tot wel duizenden mensen tegelijk te laten spelen.

Hulp bij uw online bedrijfsuitje?

Het juiste uitje vinden voor uw organisatie? Er zijn inmiddels zoveel leuke online uitjes te vinden dat enige hulp waarschijnlijk welkom is. Vul hieronder uw wensen in, dan helpen wij u graag verder. Onze hulp is volledig gratis en geheel vrijblijvend.

  Met hoeveel personen wilt u spelen?

  (vul een aantal van 8 tot 5.000 spelers in)

  Wilt u dat alle deelnemers op hetzelfde tijdstip starten?

  Welke taal mag de escape game zijn?

  Heeft u specifieke wensen?

  Wat is uw naam?

  Uw e-mailadres

  Op welk telefoonnummer bent u bereikbaar?  Bekijk hier ook alvast enkele online escape games die voor bedrijfsuitjes ingezet kunnen worden. Of bekijk gratis online escape games voor familie en vrienden.

  • Follow The Money
   Na de succesvolle Hoogeboom Mysteries 1 en 2 wordt nu een derde escape game aangeboden op socialspel: Follow The Money. Zijn jullie toe aan een spel vol leugens, list en bedrog? Dan is deze whatsapp game echt iets voor jullie….
  • Hoogeboom Mysterie 2, het vervolg
   De succesvolle escape game Hoogeboom Mysterie (1) kreeg logischerwijs ee vervolg. Met een evenzo logische naam Hoogeboom Mysterie 2, het vervolg. Zonder te spoilen gaat het verhaal verder, waar Hoogeboom Mysterie 1 is gestopt. De nuchtere schooldirecteur Hans Dremstijn speelt…
  • Expeditie Bertken
   Let op: expeditie Bertken is een online escape game die je thuis kunt spelen. Maar niet meteen. Het in huis halen van de expeditiebox is namelijk noodzakelijk. De expeditiebox bevat hapjes en drankjes, maar ook enkele noodzakelijke spelelementen. Zonder deze…
  • Project Pegasus
   Speel met elkaar, maar op afstand, de online escape game Project Pegasus. Dit spel is vooral gericht op samenwerking, het zou dus goed als online teambuilding-uitje gezien kunnen worden. Je kunt het met je hele bedrijf spelen als je wilt….
  • Het Hoogeboom Mysterie
   Deze betaalde online escape game wordt met name veel ingezet door onderwijsinstellingen en bedrijven om hun leerlingen en collega’s toch een leuke (kennismakings-) activiteit aan te bieden. Het verhaal Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen…

  Online bedrijfsuitjes

  In tijden van corona mogen bedrijfsfeestjes niet meer fysiek gegeven worden. Bovendien, al zou je ze geven, komt er niemand. Omdat meer dan de helft van de mensen thuiswerkt. Dus waarom zou je je vrijmibo ook niet online doen? Er worden al veel online activiteiten georganiseerd om toch met elkaar in contact te kunnen blijven.

  Online escape games voor bedrijven

  Een sterk opkomende markt zijn de online escape games voor bedrijven. Dat zijn escape games die online, door veel collega’s tegelijk gespeeld kunnen worden. Deze escape games zijn voor de makers van escape rooms een interessante markt, aangezien er ineens veel mensen tegelijk kunnen spelen. Terwijl in een gewone escape room vaak maar maximaal 6 personen tegelijk kunnen.

  Veel escape room eigenaren hebben dus de handen ineen geslagen. Met elkaar, maar ook met ontwikkelaars van online spellen. En ook 3D-fotografie wordt veelvuldig gebruikt om het gevoel van de fysieke escape rooms zo goed mogelijk te benaderen, daardoor “loop” je met je computer als het ware door een gebouw heen.

  Gratis of betaald?

  Voor particulieren zijn er gratis, maar ook betaalde escape games. Die keuze heb je voor bedrijven niet. De escape games die aan bedrijven worden aangeboden worden veelal ook voorzien van een game master, zien er (meestal) beter uit en hebben zwaardere (duurdere) servers nodig om zoveel deelnemers tegelijk te kunnen laten spelen.