Escape games online

Speel gratis of betaalde escape games

Cadeaubon escape games

Een online escape game cadeau geven? We maken het je graag gemakkelijk. Bekijk op deze pagina de betaalde online escape games die ook een cadeaubon aanbieden.

Een cadeaubon voor online escape games is met afstand het leukste online cadeau dat je kunt geven. En bovendien: geef het aan de juiste persoon en wie weet heb je er zelf ook nog iets aan (lees hieronder enkele tips).

Deze online escape games bieden cadeaubonnen aan:

Gratis tips (zodat je zelf kunt meeprofiteren)

Omdat we de beroerdste niet zijn geven we graag wat tips om deze cadeaubonnen voor online escape games te geven, zodat je er zelf ook nog iets aan hebt. 😉

Tip 1: Vrienden met wie je vaker leuke dingen doet

Goede vrienden geef je graag een gaaf cadeau, ook zonder reden. Je kunt een cadeaubon voor een escape game als digitaal alternatief voor een etentje, avondje borrelen of verjaardagscadeau bieden. Als het echt goede vrienden zijn dan nodigen ze je natuurlijk ook uit om de online escape game samen te spelen. Win-win!

Tip 2: Mensen zonder ervaring met online escape games

Misschien wel de slimste optie. Zelf ben je al enthousiast over online escape games (anders was je hier niet). Dat enthousiasme kan je gemakkelijk overbrengen door ze een cadeaubon van een toffe game te geven. Waarschijnlijk zullen ze je hulp vragen om het spel te spelen, dus zorg dat je een spel uitzoekt dat je zelf nog niet hebt gespeeld.

Tip 3: Familie

Moeten we hier lang bij stilstaan? Van je familie moet je het hebben. Je geeft wat, je krijgt wat. Toch?