De Verloren Vrijheid

De Verloren Vrijheid

Verzenden
User Review
3.5 (2 votes)

De Verloren Vrijheid is een vierluik dat volgt op het mega-succes De Verloren Herinnering van Creators United. Een samenwerkingsverband tussen meerdere escape room-eigenaren.

Het verhaal van De Verloren Vrijheid

In De Verloren Herinnering begon het met die prachtige oude kist die jullie vonden op de zolder van zijn nieuwe huis. Een kist vol herinneringen, en na een lange zoektocht werden de herinneringen omgezet naar een liefdevolle hereniging…

In De Verloren Vrijheid komen jullie erachter hoe het nu met Niek gaat. Wat hij van zijn schitterende huis heeft gemaakt en welke verrassingen er op hem wachten…

Over deze online escape room

De Verloren Vrijheid speel je niet in één lang spel. Maar in vier losse delen, die ieder zelfs een eigen lanceringsdatum kregen. Het is opnieuw een gratis online escape room, maar het doen van een kleine donatie is altijd aan te raden. Er zit altijd veel tijd en energie in het ontwikkelen van escape games zoals deze.

Het spel is voor iedereen geschikt die van puzzelen houdt. Maar voor jongere kinderen zal enige hulp nodig zijn. Voor een optimale ervaring is het aan te raden om op een pc of laptop te spelen. Sommige puzzel kan je printen, maar is niet noodzakelijk. Uiteraard is spelen op afstand ook met deze escape game weer mogelijk. Dat maakt het juist leuk.

De releasedatums van De Verloren Vrijheid:

  • Deel 1: 3 april 2021
  • Deel 2: 30 april 2021
  • Deel 3: 27 mei 2021
  • Deel 4: 27 juni 2021

Waarom doneren aan gratis escape games?

Escape games worden soms gratis aangeboden. Daarvoor variëren de redenen, soms omdat de eigenaar gewoon graag zoveel mogelijk spelers wil entertainen. En vaak wordt zo’n spel ook gratis aangeboden om een specifiek product te promoten, bijvoorbeeld een fysieke escape room die tijdens de corona-lockdown niet open kon. Maar ook goede doel bieden ze aan.

Eigenaren steken kostbare tijd, energie en kosten in de escape games en spelers hebben doorgaans een avond plezier aan het oplossen van alle raadsels, mysteries en puzzels. Ook al wordt de game gratis aangeboden. Een kleine vergoeding voor de investering is dan natuurlijk zeer welkom.

Gerelateerd

Mansion Escape

Mansion Escape

Camping Hogenood

Camping Hogenood

Prison Escape Online

Prison Escape Online

The Hogwarts Escape

The Hogwarts Escape