See me escape (EN)

See me escape (EN)

Zet de timer (een counter van een half uur met muziek op Youtube) en zie of je alle puzzels binnen een half uur hebt opgelost. Heb je al veel online escape games gespeeld dan komen veel van de puzzels je mogelijk bekend voor. Maar de uitdaging om op tijd klaar te zijn houdt het toch leuk.

Het verhaal van See me Escape

Omdat het niet echt een online escape game is zit er ook niet echt een verhaal in. Je start simpelweg met het oplossen van puzzels. Nou vooruit, als je toch een verhaal wilt. Opa Sam houdt van het spelen van spelletjes en hij heeft een speurtocht voor je uitgezet. Je hebt 30 minuten de tijd om de puzzels op te lossen en je prijs te vinden.

Over het spel

Het spel is simpel in elkaar gezet. Iedere puzzel is verstopt achter een code. Zodra je een puzzel oplost heb je een code, waarmee je de volgende puzzel opent. Je volgt dus een lijn van puzzels die je in steeds dezelfde volgorde afrond.

Het spel is prima alleen te spelen, maar het is ook leuk om de puzzels met elkaar op te lossen. Eventueel door je scherm te delen middels een videoverbinding.

Gerelateerd

Section 39

Section 39

Camping Hogenood

Camping Hogenood

Mansion Escape

Mansion Escape

Prison Escape Online

Prison Escape Online