Unsolved mystery

Unsolved mystery

De betaalde online escape game Unsolved Mystery is een samenwerking tussen de fysieke escape rooms Breaktout Room Den Bosch, Escape Room Schagen en Team Trapped uit Venlo.

Het verhaal van Unsolved Mystery

Terwijl je in een winkelcentrum staat hoor je ineens een harde gil en zie je dat een jonge vrouw een auto wordt ingetrokken, om vervolgens met piepende banden weg te rijden.

Terwijl je nog van de schrik aan het bijkomen bent komt er een andere man aangereden. Wanneer hij de tas en auto van de vrouw ziet zie je zijn geschrokken gezicht. De man roept jou en nog twee omstanders erbij. Hij blijkt de man te zijn van de vrouw, die blijkbaar Wendy heet. Zelf heet hij Marc en vraagt of jullie hem willen helpen…

Over dit spel

Unsolved mystery is een betaalde online escape game. De kosten bedragen (op het moment van schrijven) € 34,50 per team. Daarvoor ben je met 2 tot 4 personen ongeveer 2 tot 4 uur onder de pannen.

Je kunt het spel op de website Unsolvedmystery.nl kopen. Zodra je de codes krijgt kan je het spel op ieder geschikt moment spelen. Er wordt geen tijd bijgehouden en je kunt het spel ook in meerdere etappes spelen.

Wat heb je voor deze escape game nodig?

Om het spel goed te kunnen spelen heb je in ieder geval een computer met internetverbinding, een smartphone en een pen/papier nodig.

Heb je na het spelen van deze online escape game nog niet genoeg? Dan kan je daarna ook nog verder spelen in deel 2: Unsolved Mystery CII.

Gerelateerd

Camping Hogenood

Camping Hogenood

Escape from Mibo Island

Escape from Mibo Island

4real The Game

4real The Game

Follow The Money

Follow The Money

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *